Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013


       ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΕΛΑΤΑ    1-5

  Νίκη ψυχολογίας, (παρά τις απουσίες Δερματά, Κούτσουρα Δ,Μετόζη) , στον εκτός έδρας αγώνα για την ομάδα μας , απέναντι στην ομάδα του Θολοποταμίου, στην Καλλιμασιά.
  Η ομάδα μας αν και βρέθηκε πίσω στο σκόρ νωρίς, έδειξε χαραχτήρα και κατόρθωσε να γυρίσει το παιχνίδι και να πάρει μιά πολύ εύκολη νίκη.
  Στο 9΄ο Δανδουλας  χάνει ευκαιρία όταν η κεφαλιά του περνάει λιγο άουτ.
  Στο 14΄πο γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Δ.Ψύλλο ο οποίος εκμεταλλεύθηκε λάθος της άμυνα μας και με σουτ κανει το 1-0.
   Στο 23΄ο Φόρσος με κεφαλιά κανει το 1-1 και ουσιαστικά απο εκείνο το λεπτό έως το 90 μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και αυτή ήταν η ομάδα μας.
   Στο 30΄ο Μιχάλης πέτυχε ένα φοβερό γκόλ, μετά από πάσα του Βασιλάκη .Κονρτόλ με το στήθος σε πρώτο χρόνο σούτ και η μπάλα στο παραθυράκι του Ανδρεάδη, 2-1 για την ομάδα μας.
  38΄λεπτό σουτ του φόρσου βγάζει σε κόρνερ ο Ανδρεάδης.
  ΗΜΙΧΡΟΝΟ
 57΄λεπτό ο Φόρσος κάνει το 1-3 με σούτ και ωραία ατομίκη ενέργεια, όπως έγινε και στο 68΄ πάλι ο Φόρσος με σούτ να κάνει το 1-4. Το τελικό σκόρ 1-5 διαμορφώθηκε απο το Στ Βασιλάκη περνώντας την μπάλα πάνω απο τον Ανδρεάδη .
  Ο Φόρσος είχε δοκάρι στο 25΄λεπτό..
, Ευκαιρίες χάθηκαν και απο τον Βασιλάκη Στ.,Βασιλάκη  Ν, και Γιασεμή.
 Πολύ καλή η αμυντική λειτουργία της ομάδας μας , εάν εξαιρέσουμε την φαση στο γκό που δεχθήκαμε , με Βαινά και Κούτσουρα Αγγελο (τα ιδιαίτερα μαθήματα στον τελευταίο απο τον Κατσή  πιάνουν τόπο μπράβο).Επίσης πρέπει να τονίσουμε την πολύ καλή συνεργασία μεταξύ του Βασιλάκη Στ. και του Φόρσου Μιχ.
Γενικά η ομάδα έδειξε Χαραχτήρα και αρχίζει και φαίνεται η δουλειά που κάνει ο προπονητής μας
κος Τσατσαρώνης. 
Επόμενος αγώνας είναι στις 23-11-2013 και ώρα 15.00 με την Καλαμωτή στο Πυργι .

ΕΛΑΤΑ. ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΣ Γ,ΚΟΥΦΟΥΔΗΣ ΣΥΡΙΜΗΣ (45 ΠΑΡΟΣ) ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΣ Α, ΒΑΙΝΑΣ, ΚΙΚΙΛΗΣ, ΓΙΑΣΕΜΗΣ (62 ΦΡΑΤΖΕΣΚΟΣ) ΒΟΛΑΚΗΣ (74 ΔΑΜΙΡΗΣ) ΦΟΡΣΟΣ, ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΣΤ, ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ν.,  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου