Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

ΕΛΑΤΑ - ΚΑΛΑΜΩΤΗ  3-2

Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα μας στο στάδιο Πυργίου απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα την Καλαμωτή το απόγευμα του Σαββάτου με σκόρ 3-2.
Η απόδοση της ομάδα μας σε αυτό το παιχνίδι ήταν κάτω του μετρίου , αλλά πάντα μετράει το αποτέλεσμα, όπως δήλωσε και ο πρόεδρος της ομάδας Τ.Κούτσουρας.
Η Καλαμωτή , με παίχτες έμπειρους και καλούς , κατάφερε να προηγηθεί στο σκόρ με τον Κυριακούδη με κεφαλιά μετά από φάουλ στο 16΄, αφού πρίν από 5΄λεπτα ειχε χάσει κλασική ευκαιρια με τον Ντόρντι ο οποίος, σε σουτ του, απέκρουσε ο Γ.Κούτσουρας και στην  επαναφορά πρό κενής εστίας ο Κανάριος δεν μπόρεσε να νικήσει  τόν Α. Κούτσουρα ο οποίος με τάκλιν (επαγγελματικο) απεσώβισε το γκόλ.
Η ομάδα μας σε όλο το πρώτο ημίχρονο είχε την κατοχή,αλλά χωρίς ουσία, με την καλαμωτή να την περιμένει στο μισό του γηπέδου , και να είναι επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις.
Στό 30 Ο Βασιλάκης κερδίζει Κόρνερ, σέντρα του Γιασεμή κεφαλιά του Βολάκη και γίνεται το 1-1.
Στό 40 πέναλτι που κερδίζει ο Βασιλάκης Στ. εκτελεί ο Φόρσος . 2-1.
ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Στο Δεύτερο ημίχρονο και έως το 60 δεν είχαμε κατι το ιδιαίτερο από τις δύο ομάδες, μόνο παιχνίδι κέντρου.
Στο 68, και στο 76΄η Καλαμωτή θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει αλλά  ο Κούτσουρας Γ έβγαλε δύσκολα τα σούτ σε κόρνερ.Στο 80΄όμως και μετά από Φάουλ του Κουτρή η μπάλα βρίσκει στον Αγ.Κούτσουρα και αυτή καταλήγει στα δίχτια του Κούτσουρα κάνοντας το 2-2.
Ενώ το παιχνίδι φαινόταν ότι θα τελείωνει ισόπαλο στο 90+1 μίλησε ο καλύτερος όλων σε αυτό το παιχνίδι, ο αφινιασμένος και με έμφυτες δυνάμεις αντοχής ΒΟΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ο οποίος με ένα παλικαρίσιο γκόλ, που ανάγκασε μέχρι και τους αντιπάλους να τον χειροκροτήσον, πέτυχε το 3-2 δίνοντας την νίκη στην ομάδα μας, με ένα ωραίο σούτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

ΕΝΔΕΚΑΔΑ
ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΣ Γ, ΒΑΙΝΑΣ, ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΣ ΑΓ, ΚΙΚΙΛΗΣ, ΚΟΥΦΟΥΔΗΣ, ΠΑΡΟΣ, ΒΟΛΑΚΗΣ( ΦΡΑΤΖΕΣΚΟΣ 92) ,ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΣΤ, ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ν(ΔΑΜΊΡΗΣ 80), ΦΟΡΣΟΣ,ΓΙΑΣΕΜΗΣ,(ΖΟΜΠΟΛΟΣ 75΄)

ΔΗΛΩΣΕΙΣ.


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΣ.  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΑΔΟΣ.

Από τον σημερινό αγώνα πέρνουμε μόνο το αποτέλεσμα , πρέπει να ομολογήσω ότι σε ορισμένες φάσεις του παιχνιδιού είχαμε την τύχη με το μέρος μας και κατορθώσαμε και κερδίσαμε μία ομάδα η οποία σήμερα ήταν καλύτερη από εμάς, αλλά να πω και τούτο και εμείς με το Όμηρο  μεχρι το 97΄είμαστε 3-2 και μας ισοφάρισαν και χασαμε την νίκη,από καθαρά θέμα τύχης.
Ποτέ δεν έχουμε παραπονεθεί για την διαιτησία .
Στο ποδόσφαιρο κάποιες φορές  δεν κερδίζει ο καλύτερος , αλλά ο ποιό τυχερός, και αυτό η ομάδα μας το έχει βιώσει αρκετες φορές.
Για Μεταγραφές τον γενάρη δήλωσε, ότι  θα προσπαθήσουμε να έρθουν στην ομάδα παίχτες οι οποίοι θα κανουν την διαφορά. Είμαστε κοντά σε συμφωνία με δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα κάνουν την διαφορά.


      
     
  

2 σχόλια: