Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013





ΕΛΑΤΑ  -  ΚΥΒΕΛΗ    4-0                                                                                                                  Εύκολα η Ομάδα μας επικράτησε της Κυβέλης με 4-0 το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο
Πυργίου .Οι παίχτες μας κατά διαστήματα έπαιξαν πολύ ωραίο ποδόσφαιρο πέτυχαν τέσσερα τέρματα ,και αποζημίωσαν τους φιλάθλους που ήρθαν στο γήπεδο.




 Μόλις στο 2΄λεπτό ο αμυντικός της Κυβέλης  Ζαννίκος στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας το 1-0.
Στο  15΄ο Φόρσος , ο οποίος επανήλθε στην αγωνιστική δράση   μετά την τιμωρία των δύο αγωνιστικών , με ωραίο σούτ κάνει το 2-0.
Στο 46΄ο ίδιος παίχτης κάνει το 3-0 με σούτ,το τελικό σκόρ 4-0 διαμορφώνει ο Δερματάς με προβολή μετά από ωραία σέντρα του Φρατζέσκου.
Ευκαιρίες είχαν οι Βασιλάκης (Δοκάρι στο 30΄), Κούτσουρας και Φόρσος
 Η ομάδα καθόλιν την διάρκεια του αγώνα έδειξε χαραχτήρα και διαχειρίστηκε το παιχνίδι όπως έπρεπε, με αποτέλεσμα να μην αφήσει περιθώρια αντίδρασης στην Κυβέλη.
Καλύτεροι από ομάδα οι Φόρσος, Βασιλάκης,Κούτσουρας Δ.

Συνθεση.
ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΣ Γ, ΚΙΚΚΙΛΗΣ,ΚΟΥΦΟΥΔΗΣ,ΒΑΙΝΑΣ,ΠΑΡΟΣ,ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΣ Δ, (85΄ΚΟΥΦΟΓΙΑΝΗΣ), ΣΥΡΙΜΗΣ (63΄ΔΕΡΜΑΤΑΣ), ΦΟΡΣΟΣ (74΄ΦΡΑΤΖΕΣΚΟΣ) ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ, ΓΙΑΣΕΜΗΣ.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ  20-10-2013  ΚΑΙ ΩΡΑ 16.00 ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΧΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ 
 

1 σχόλιο: